- Sortering Standard
- Vis 15 produkter pr. side
-
SPC-141 Circular Breaking Saw – Pneumatic
SPC 141 er ideel til åbning af misopdelte rygmarvshulrum i oksekød.
-
SHC-140 & SHC-165 Circular Breaking Saw
Oksekød: Bryder forplader og oksekødsplader, også varm og kold ribning.
-
SHC-205 Circular Breaking Saw
SHC 205 til højre eller venstre hånd med en skæredybde på 2,8 in (71 mm) er ideel til:
-
1000-FS Circular Breaking Saw
1000-FS med en skæredybde på 76 til 152 mm (3 til 6,0 tommer) er ideel til:
-
SPC-100 Circular Breaking Saw
SPC 100, med en maksimal skæredybde på 0,75 tommer (19 mm), er ideel til skribning af oksekød og svinekød.
-
SPC-140 & SPC-165 Circular Breaking Saw
SPC 140 med en skæredybde på 1,5 in (38 mm) eller SPC 165 med en skæredybde på 2 in (51 mm) er ideel til:
-
DRS-270 Dual Bladed Ribbing Saw
Model DRS-270 med to 229 mm (9 tommer) knive og en fuld 2 hk motor til nem, hurtig og præcis opskæring af ribben.
-
MCS-260 Circular Breaking Saw & Dehorner
Jarvis Model MCS 260 – pneumatisk drevet multi-purpose brydesav.
-
MCS-300 Circular Breaking Saw
MCS 300 med en fuld motor på 2 hk og en maksimal dybde på 111 mm (111 mm) er ideel til primærskæring af:
-
SEC 180-3 Circular Breaking Saw
SEC 180-3 med en justerbar skæredybde på 2,6 tommer (66 mm) er ideel til:
-
SEC 180-4 Circular Breaking Saw
SEC 180-4-applikationerne inkluderer: Svinekant, skinke-mærkning, skuldermarkering og fjernelse af forurenede rygben.
-
SEC 230-2, SEC 280-2 Circular Breaking Saw
SEC 230-2 med en skæredybde på 3 tommer (76 mm) og SEC 280-2 med en skæredybde på 4 tommer (102 mm) er ideel til:
-
SEC 230-4 Circular Breaking Saw
SEC 230-4 med en skæredybde på 3 tommer (76 mm) er ideel til: Oksekød: skæreknive, skuldre, ribben, forfjerdinger, bagfjerdinger, knogler, bryst og lænd.